mie fall in love..

salam..

ok suda berhabuk,so time for cleaning rite now..

cer tengok tajuk kt atas tu..ahaaa,mie fall in love?wow,suda agak lama tidak jatuh cinta taw,n now,love have come back to mie's life..alhamdulillah..terasa begitu indah sekali cinta yg datang ini,n hopefully kekal sehingga ke akhir hayat mie..

haaa apa yg korang pikir tu?pikir bkn2 la tuh..aha..actually byk maksud yg bole dikaitkn ngn cinta ni..n on mie's perspective side,not only a love feelings towards human,as for mie,a girl, but also mie's love to Allah n Al-Quran..mie love this new feelings..previously mie's love towards Allah n Al-Quran is less u know,very2 less,but for now, Alhamdulillah, if mie dont perform any of Ibadah, mie feel very2 clumsy n stress..Allah dh bukakan hati mie utk merapatkan diri mie denganNya..

ehem...apa,utk girl takkan la xde any feelings kot mie? aha, for girls ek,erm..ada la sumone ni, mie rasa tenang je if communicate ngn die, n owg len akan tgk mie ni cam owg gile ok senyum2 seorang diri dpn laptop n handphone,hahaha..insyaAllah,if ada jodoh xkemana,ha ni die selalu cakap kt mie,so mie pn depends kt tu jela..hopefully ada,hi3..mie sentiasa mendoakan kebahagiaan die although diri die bkn utk mie..tp if mmg jodoh kami,mie bersyukur sgt2..'u, i akan jaga u mcm i jaga diri i sendri taw,xkire la bile u sush or i senang'..

so complete la suda utk tajuk kali ni,fall in love in 3 parts : i)Allah, ii)Al-Quran and iii)A girl(on progress)..insyaAllah will be last forever..

ha korang2 tu,jgn lupa taw,jatuh cintakanlah diri korang tu mcm mie ni taw,xrugi pn kan..kesenangan kite bersama.. peace yaw... =)

3 comments:

  1. bile nk fall in love dgn pmpn lak dane? ;p

    ReplyDelete
  2. bella,im just waiting for her to come in my life..

    ReplyDelete